Montaj aragaz

montaj aragaz bucuresti

MONTAJ ARAGAZ IN BUCURESTI

Firma FIXER SERVICE INSTAL SRL ofera servicii profesionale de instalare, inlocuire, montaj aragaz in Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 si Ilfov cu instalatori sanitari autorizati.

Daca sunteti in cautarea serviciilor profesionale de montaj aragaz, ati ajuns la locul potrivit. Ne mandrim cu experienta si expertiza noastra in domeniul montajului aragazelor. Ne angajam sa va oferim servicii de inalta calitate care va vor satisface pe deplin.

Aveti un aragaz nou si aveti nevoie de un serviciu de montaj profesional si rapid? Noi suntem solutia! Echipele noastre de instalatori va vor oferi servicii de montaj aragaz de incredere. Cu o vasta experienta in domeniu, ne asiguram ca aragazul dvs. este instalat corect si sigur. Efectuam conexiuni sigure la reteaua de gaz si electricitate si ne asiguram ca aragazul dvs va functiona corespunzator. Puteti conta pe noi pentru a va asigura ca bucataria dvs. este gata de gatit in cel mai scurt timp. Contactati-ne pentru servcii de montaj aragaz profesionale si fara probleme. Avem o echipa dedicata, preturi corecte si competitive.

Montajul unui aragaz poate parea o sarcina dificila, dar cu ajutorul nostru, veti descoperi ca procesul poate fi simplu si fara stres. Echipa noastra de profesionisti pregatiti in mod corespunzator va va ghida pas cu pas prin proces, asigurandu-se ca aragazul dvs. va fi montat corect si in siguranta.

Ne adaptam la nevoile dvs. specifice si la preferintele dvs. pentru a oferi servicii de inalta calitate. Indiferent daca doriti sa montati un aragaz in bucataria dvs. acasa sau intr-un spatiu comercial, suntem aici pentru a executa astfel de lucrari pentru dvs.

Echipa noastra de montaj aragaz este formata din instalatori autorizati cu experienta care au efectuat numeroase montaje de-a lungul anilor. Ne angajam sa respectam cele mai inalte standarde de calitate pentru a va asigura ca aragazul dvs. functioneaza in parametri optimi.

Oferim servicii de calitate la preturi corecte, competitive. Daca doriti sa beneficiati de servicii profesionale de montaj aragaz, suntem aici pentru a va ajuta.
Contactati-ne azi si vom programa o interventie in cel mai scurt timp posibil.

Instalarea, inlocuirea, montajul unui aragaz nu este o sarcina usoara si trebuie facuta de un instalator profesionist.
Intelegem importanta sigurantei atunci cand vine vorba de instalarea electrocasnicelor cu gaz, motiv pentru care doar instalatorii sanitari autorizati asigura instalatia de gaz.

Sunati la 0739356435 si vom prelua solicitarea dvs.

PRETURI MANOPERA MONTAJ ARAGAZ 2024

– montaj, inlocuire aragaz pe gaze = pret de la 200 lei
– montaj, inlocuire aragaz electric = pret de la 200 lei
– montaj, inlocuire aragaz mixt = pret de la 200 lei
– inlocuire duze ochiuri aragaz si cuptor pe gaze = pret de la 100 lei
– realizare circuit electric dedicat de alimentare din tabloul/panoul electric pana la aragazul electric = pret de la 500 lei

Deplasarea  in Bucuresti = 50 lei
Deplasarea  in Ilfov = pret de la 100 lei

Pretul manoperei poate creste in functie de locatie si de complexitatea lucrarii.

ASIGURAM GARANTIE 12 LUNI PENTRU LUCRARILE EFECTUATE DE CATRE INSTALATORII SI ELECTRICIENII FIRMEI NOASTRE.

Aveti o problema de rezolvat?

Aveti o problema de rezolvat?

Date de contact

0739356435
contact@instalatii-bucuresti.ro
Strada Argentina, numar 25, sector 1, Bucuresti

Link-uri utile

Telefon

0739356435
SUNA ACUM