Montaj WC

montaj wc bucuresti

MONTAJ WC IN BUCURESTI

Sunteti in cautarea unei firme care sa va asigure un serviciu de montaj WC la standard inalt? In cazul acesta, ati ajuns la locul potrivit. Echipele noastre se instalatori autorizati sunt specialisti in domeniu si vor rezolva orice problema ar putea apara, astfel incat rezultatul sa fie peste asteptarile dumneavoastra.
Instalatorii profesionisti ai firmei noastre sunt intotdeauna punctuali, respectuosi, printre cei mai buni din industria instalatiilor sanitare. Suntem echipati cu echipamente si instrumente necesare pentru a va asigura ca veti primi servicii eficiente si rapide.

Despre serviciul de montaj WC

Daca ne gandim la camerele din locuinta ce au nevoie de reparatii, baia se afla in top. Lucrari care nu au fost realizate bine, materiale nu tocmai calitative, obiecte sanitare care nu au fost alese corespunzator sau alti factori care nu pot fi controlati sau prevazuti pot duce la diverse defectiuni in baie. De aceea, este important sa aveti la indemana datele de contact ale unei firme care sa va ofera servicii de montaj WC si reparatii baie.

Serviciul de montaj WC nu este atat de simplu precum pare. Trebuie acordata atentie suplimentara fiecarui pas pentru a se evita scurgerile si chiar inundarea baii prin refulare. In cazul in care doriti sa schimbati vasul de WC, ne puteti apela oricand si va vom prelua solicitarea in cel mai scurt timp posibil.

Firma noastra asigura montaj WC pentru toate tipurile de vase de toaleta

Firma noastra va ofera serviciul de montaj WC pentru orice tip de vas WC. Astfel, nu conteaza ce model doriti sa montati in baia dumneavoastra, veti putea sta fara griji. Modelul il puteti alege in functie de dorintele dumneavoastra. Sunt foarte rare cazurile in care un model de vas WC nu poate fi montat din cauza particularitatilor baii. Va prezentam in continuare tipurile de WC pentru care asiguram serviciul de montaj WC.

– WC dintr-o singura piesa: acestea sunt perfecte pentru baile cu dimensiuni mici, fiind montate foarte aproape de pardoseala.
– WC din doua piese: cel mai comun tip de toaleta si totodata cel mai ieftin. Toaletele din doua piese au avantajul de a le putea schimba piesele componente cand se defecteaza (spre exemplu, poate fi schimbat doar rezervorul).
– WC pe colt: se caracterizeaza prin forma triunghiulara a rezervorului, astfel ca poate fi montat intr-un colt al baii pentru a nu ocupa mult loc.
– WC cu rezervor montat in perete: una dintre cele mai cautate optiuni din prezent, avand in vedere ca este o solutie eleganta si care scuteste mult loc in baie.
– WC fara rezervor: acesta este conectat direct la sursa de apa.

Cum se desfasoara serviciul de montaj WC

Pentru ca totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii, echipele noastre au un set de reguli pe care se bazeaza si pe care le urmeaza intocmai, la fiecare interventie. Astfel, fiecare serviciu oferit, inclusiv cel de montaj WC se va desfasura ca la carte.
Primul lucru inainte de inceperea montajului este oprirea alimentarii cu apa a bazinului. Apoi, urmeaza tragerea apei pentru a goli bazinul. Abia cand nu mai este apa in rezervor se poate slabi furtunul de alimentare cu apa.
Urmatorul pas este indepartarea vasului de WC vechi. Daca este un vas vechi, s-ar putea ca demontarea lui sa nu fie tocmai simpla, din cauza suruburilor care poate au ruginit. Insa, nu trebuie sa iti faci griji, deoarece specialistii nostri au cate o solutie pregatita pentru fiecare tip de problema care ar putea aparea. In cel mai rau caz, suruburile vor fi taiate pentru a permite demontarea vasului de WC.

Pentru a monta noul vas, acestia sunt pasii pe care echipele noastre ii vor urma:
– curatarea locului unde a stat vasul de toaleta vechi
– inspectarea tevilor si inlocuira lor daca este nevoie
– pozitionarea, montarea si fixarea noului vas WC
– montarea rezervorului
– racordarea la apa
– proba.
Acestia sunt pasii pentru montaj WC clasic. In cazul altor tipuri de WC, se vor adauga pasi suplimentari.

Contactati-ne oricand aveti nevoie de montaj WC

Nu ezitati sa ne contactati ori de cate ori aveti nevoie de montaj WC. Echipele noastre sunt pregatite sa intervina oriunde este nevoie in oras. Instalatorii autorizati ai firmei noastre stiu exact ce dificultati pot aparea in functie de detaliile pe care ni le furnizati si vor veni pregatiti.
Pe langa serviciul de montaj WC, va mai oferim si alte servicii de montaj obiecte sanitare sau diverse reparatii ale instalatiilor din baie.
Firma noastra are angajati doar instalatori sanitari autorizati, cu o varsta experienta in domeniu. Astfel, orice provocare ar aparea, va fi rezolvata pe loc, fara a mai fi nevoie sa asteptati cateva zile.
In plus, firma noastra lucreaza doar cu echipamente moderne si sigure, pentru ca rezultatul sa fie unul durabil si estetic, Nu trebuie sa va faceti griji in privinta deranjului cauzat de catre montaj WC. Echipele noastre lucreaza eficient si curat, iar la final baia va fi exact asa cum v-ati dori.
Va oferim garantie pentru orice tip de lucrare si preturi imbatabile.

PRET MANOPERA MONTAJ WC BUCURESTI SI ILFOV

Pretul manoperei pentru montaj WC difera in functie de mai multi factori, principalul fiind tipul de WC ales, insa este bine sa stiti ca veti plati un raport calitate-pret excelent.

OFERIM SI URMATOARELE SERVICII SANITARE:

montaj baterie
montaj chiuveta
montaj cada
montaj cabina dus
montaj boiler electric
montaj robineti
montaj robineti de trecere
montaj pompa submersibila
montaj filtre apa

ASIGURAM GARANTIE 12 LUNI PENTRU LUCRARILE EFECTUATE DE CATRE INSTALATORII FIRMEI NOASTRE.

Aveti o problema de rezolvat?

Aveti o problema de rezolvat?

Date de contact

0739356435
contact@instalatii-bucuresti.ro
Strada Argentina, numar 25, sector 1, Bucuresti

Link-uri utile

Telefon

0739356435
SUNA ACUM