Montaj hidrofor

https://instalatii-bucuresti.ro/wp-content/uploads/2023/04/montaj-hidrofor-bucuresti.jpg

MONTAJ HIDROFOR IN BUCURESTI SI ILFOV

Daca aveti nevoie de servicii de montaj hidrofor, atunci ati ajuns la locul potrivit. Firma noastra va ofera cele mai bune servicii, efectuate de instalatori autorizati, cu garantia lucrarilor, la preturi excelente. Astfel, nu trebuie sa va faceti griji pentru nimic. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati cat mai curand si o sa va venim in ajutor oricand este nevoie. Va vom prelua solicitarea imediat si vom trimite o echipa la adresa mentionata de dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.
Echipa noastra de instalatori autorizati ofera cele mai bune solutii, garantate si la preturi competitive. Nu va faceti griji – suntem aici pentru a va ajuta oricand aveti nevoie. Contactati-ne si veti beneficia de promptitudine si eficienta.

Scopul nostru este sa depasim intotdeauna asteptarile fiecarui client. Fiind in aceasta industrie de mult timp, intelegem importanta satisfactiei clientilor.

Nu va incumetati sa montati hidroforul personal. Serviciul de montaj hidrofor trebuie realizat doar de catre specialisti autorizati. Riscurile sunt prea mari si va puteti pune viata in pericol. Spre exemplu, dupa ce ati montat presostatul electromecanic, exista risc de electrocutare daca nu au fost respectate toate normele de siguranta.

Echipele noastre de specialisti va vor oferi nu doar montaj hidrofor la pret excelent si la calitate foarte buna, ci si consultanta pentru alegerea celui mai bun hidrofor, daca nu stiti exact care ar fi cel mai potrivit.

Lucruri importante de stiut despre montaj hidrofor

Este bine de mentionat faptul ca hidrofoarele sunt diferite nu doar in functie de tipul acestora, ci si in functie de producator. Astfel, aspectul unui presostat electromecanic poate fi diferit de la un producator la altul.

Hidroforul trebuie ales in functie de debitul de apa, de plaja de presiune si de scopul lui final. Astfel, pentru o casa cu etaj, se va recomanda un hidrofor care poate extrage apa de la o adancime de minimum cinci metri in plus fata de distanta de la el pana la apa.

De asemenea, trebuie sa stiti si ca hidroforul se va monta si instala intr-o incinta separata. Se recomanda si montarea unui bec de putere mica, pentru a verifica din cand in cand functionarea hidroforului. Aveti si posibilitatea de a monta un temporizator care se reseteaza la oprirea motorului.

Firma noastra ofera montaj hidrofor pentru toate tipurile de hidrofoare

Firma noastra va poate oferi montaj hidrofor pentru toate tipurile de hidrofoare: cu ejector, cu vas tampon sau cu sorb. Va oferi montaj hidrofor complet, care presupune:
– montaj hidrofor cu robinet de emisie si evacuare
– montajul filtrelor
– montajul vasului de expansiune
– organizarea solutiilor pentru calitatea apei
– verificarea presiunii si a debitului.

Ce presupune mai exact montaj hidrofor?

Indiferent daca aveti nevoie de montarea hidroforului sau si de demontarea celui vechi, iata care sunt serviciile pe care vi le ofera echipele noastre de specialisti:
– demontare hidrofor vechi
– montare hidrofor
– inlocuire pompe hidrofor
– inlocuire vase de expansiune
– inlocuire perne de aer
– inlocuire si desfundare sorb
– amorsare sistem hidrofor
– conectare hidrofor la coloana de apa.

Hidroforul poate avea pompa de exterior sau submersibila, astfel ca trebuie tinut cont si de acest aspect cand ne contactati. Cand vine vorba despre presostatul hidroforului, este bine de stiut ca este componenta care se poate defecta cel mai repede, cam la 3 ani. Rezistenta este data de calitatea produsului, umezeala din camin si numarul de porniri ale hidroforului.

Foarte important cand alegeti hidroforul este si vasul de expansiune. Dimensiunea acestuia se stabileste in functie de necesarul de apa dintr-o locuinta, insa specialistii nostri va vor recomanda intotdeauna un vas de minimum 50 de litri. Un vas mai mare va proteja pe termen lung hidroforul. Chiar daca va functiona mai mult timp, numarul de porniri va fi mai rar, ceea ce va proteja pompa de uzura.

In functie de dorintele dumneavoastra, puteti alege si o statie de dedurizare, pe care o vom monta in aceeasi zi. Statia de dedurizar va fi cuplata la hidrofor printr-o tehnica speciala care va permite decuplarea acesteia ori de cate ori este nevoie de reparatie sau revizie fara sa e intrerupa alimentarea cu apa a locuintei.

In ceea ce priveste alegerea hidroforului, specialistii nostri va vor recomanda produse de ultima generatie, cu tehnologie inovativa, cum ar fi hidroforul cu sistem anti-inghet, de dimensiuni mici si cu pompa incorporata.

Asadar, nu ezitati sa ne contactati ori de cate ori aveti nevoie de montaj hidrofor in Bucuresti. Va oferim un raport calitate-pret excelent si garantie pentru orice tip de lucrare. Aveti siguranta ca specialistii nostri va vor asigura servicii la calitate inalta, in cel mai scurt timp posibil. Dupa preluarea solicitarii dumneavoastra, o echipa va fi trimisa in timp scurt la adresa mentionata de dumneavoastra si se va incepe montarea hidroforului. Va reamintim in continuare care sunt serviciile de montaj hidrofor de care va puteti bucura cu ajutorul firmei noastre:
– montaj hidrofor (si instalare)
– montaj hidrofor fantana
– montaj filtru apa hidrofor
– montaj hidrofor cu pompa submersibila si presostat
– montaj hidrofor cu pompa de suprafata
– montaj hidrofor cu doua tevi
– consultanta pentru alegerea hidroforului ideal
– rezolvarea oricarei defectiuni la hidrofor
– realizarea unei scheme pentru montaj hidrofor cu ejector.

Nu ezitati sa ne contactati ori de cate ori va doriti montaj hidrofor.

PRET MANOPERA MONTAJ HIDROFOR BUCURESTI SI ILFOV 2023

Pretul manoperei pentru inlocuire, montaj hidrofor incepe de la 600 lei si poate creste in functie de complexitatea lucrarii.

Deplasarea in Bucuresti = 50 lei
Deplasarea in Ilfov = 100 lei

ALTE SERVICII SANITARE OFERITE:

– montaj baterie
– montaj chiuveta
– montaj cada
– montaj cabina dus
– montaj boiler electric
montaj robineti
– montaj robineti de trecere
– montaj filtre apa
– montaj wc

ZONE ACOPERITE IN JUDETUL ILFOV:

1 Decembrie, Afumati, Balotesti, Branesti, Berceni, Bragadiru, Buftea, Cartierul Latin, Ciolpani, Ciorogarla, Chitila, Catelu, Cernica, Chiajna, Corbeanca, Cornetu, Clinceni, Dascalu, Domnesti, Dobroesti, Dragomiresti Deal Vale, Dumbraveni, Ganeasa, Ghermanesti, Gruiu, Jilava, Magurele, Moara Vlasiei, Mogosoaia, Lipia, Otopeni, Pantelimon, Pipera, Popesti Leordeni, Rosu, Saftica, Snagov, Tancabesti, Tunari, Voluntari, etc.

ASIGURAM GARANTIE 12 LUNI PENTRU LUCRARILE EFECTUATE DE CATRE INSTALATORII FIRMEI NOASTRE.

Aveti o problema de rezolvat?

Aveti o problema de rezolvat?

Date de contact

0739356435
contact@instalatii-bucuresti.ro
Strada Argentina, numar 25, sector 1, Bucuresti

Link-uri utile

Telefon

0739356435
SUNA ACUM