Montaj boiler electric

montaj boiler electric bucuresti

MONTAJ BOILER ELECTRIC IN BUCURESTI

Instalatorii nostri sunt gata oricand sa ofere servicii profesionale de instalatii. Noi mentinem cea mai inalta calitate a muncii, atentia noastra la detalii este importanta pentru noi. Scopul nostru este sa depasim intotdeauna asteptarile fiecarui client. Efectuam lucrari de calitate cu instalatori profesionisti. Satisfactia clientilor este o prioritate pentru noi.

Daca aveti nevoie de montaj boiler, ati ajuns la locul potrivit. Va oferim cele mai bune servicii de montaj boiler, la preturi excelente, in cel mai scurt timp de la preluarea solicitarii. Echipele noastre sunt formate din instalatori sanitari autorizati, astfel ca nu exista vreo provocare pe care sa o refuze. Aveti toate motivele sa apelati la firma noastra si sa va bucurati de montaj boiler si alte obiecte sanitare necesare unui trai confortabil.

Ce trebuie sa stiti despre boilere

Una dintre cele mai importante informatii pe care v-o impartasim este faptul ca bolierul se va achizitiona in functie de numarul de consumatori in casa. Un alt lucru extrem de important de stiut inainte de montaj boiler este faptul ca va fi nevoie de o siguranta individuala cu diferential pe tabloul electric pentru boiler.

In situatia in care montaj boiler se va realiza pe un perete din caramida porotherm, acesta va trebui ancorat cu tije filetate si ancorate chimice. In cazul unui perete realizat din BCA sau caramida plina, se vor folosi dibluri puternice si adanci. Peretele este realizat din rigips? In acest caz, va fi nevoie de un cadru rezistent.

Montaj boiler urgent

Oricand aveti nevoie de montaj boiler, firma noastra este gata sa intervina. Stim ca unele lucrari nu pot fi amanate, mai ales daca este vorba despre furnizarea apei calde intr-o casa locuita deja. De aceea, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si una dintre echipele noastre se va deplasa in cel mai scurt timp posibil pentru a va ajuta cu montaj boiler urgent.
Pe langa montaj boiler, va oferim si alte servicii urgente, cum ar fi schimbare tevi, calorifer, montaj diverse obiecte sanitare sau electrocasnice de bucatarie.

Va oferim preturi excelente si servicii calitative, cu un timp scazut de interventie. Specialistii nostri sunt instalatori autorizati cu vasta exprienta, asa ca indiferent de probleme ce ar putea aparea, le vor rezolva pe parcurs.

Tipuri de boiler

Pe piata, exista mai multe tipuri de boiler, clasificate in principal dupa cum urmeaza:
– boiler electric
– boiler pe gaz
– boiler termoelectric
– boiler cu incalzire directa.

Procedura de montaj explicata pe scurt

Echipele noastre de specialisti se bazeaza pe un set de reguli si proceduri, astfel incat montaj boiler este rapid, iar riscurile sunt mult diminuate. Pe scurt, aceasta este procedura de montaj boiler:

– gaurirea peretelui unde va fi montat boilerul
– racordarea tevilor de apa rece si apa calda
– instalarea robinetilor
– asigurarea alimentarii cu energie electrica
– montarea propriu-zisa a boilerului.

Apelati la instalatori autorizati pentru montaj boiler

Intotdeauna este bine sa apelati la persoane specializate pentru montaj boiler sau orice alt obiect sanitar ori aparat electronic care va lua contact cu apa. Instalatorii firmei noastre au o experienta vasta in domeniu, motiv pentru care montaj boiler nu mai are niciun secret pentru ei.

Firma noastra asigura instalatorilor toate uneltele necesare si echipamentul potrivit astfel incat montaj boiler sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

In cazul in care va doriti un boiler, insa nu stiti care vi s-ar potrivi, instalatorii nostri va pot oferi cele mai bune sfaturi. Astfel, pe langa montaj boiler, va ofera si consultanta in alegerea unui astfel de aparat. In felul acesta, va veti asigura ca ati optat pentru cea mai buna varianta posibila.

Alegeti ca montajul sa fie facut de o echipa specializata, care va lucra rapid, eficient, curat si in cele mai bune conditii. In cazul in care nu stiti cum sa alegeti boilerul, va prezentam cateva sfaturi generale:

– alege un dispozitiv dimensionat locuintei dumneavoastra si numarului de persoane care locuiesc acolo
– pentru a se evita sau reduce pierderile de tempratura, se poate aplica o izolatie suplimentara boilerului
– daca din anumite motive nu puteti alege un boiler cu stocare pe gaz, atunci optati pentru unul electric. Aceste modele sunt si mai ieftine
– intotdeauna cercetati caracteristicile boilerului. Unele aparate au o scara care indica o temperatura maxima si una pentru economii. In cazul in care nu va doriti centrala sau din anumite motive nu poate fi montata, un boiler electric este exact ce va trebuie.

Nu ezitati sa ne contactati pentru montaj boiler. Una dintre echipele noastre se va prezenta rapid la locuinta dumneavoastra si astfel va veti bucura de un noi boiler cat mai curand. la un pret excelent.

PRET MANOPERA INSTALARE, INLOCUIRE, MONTAJ BOILER ELECTRIC IN BUCURESTI

Pretul pentru montaj boiler difera in functie de tipul acestuia, insa nu ezitati sa ne contactati pentru a va oferi toate detaliile necesare. Va garantam ca va putem oferi un pret corect pentru montaj boiler. Spre exemplu, acestea sunt cateva dintre criteriile luate in considerare pentru montaj boiler:
– tipul boilerului
– dimensiunile acestuia
– distanta pe care trebuie sa o parcurga instalatorii pana la dumneavoastra
– ora de interventie (daca este interventie urgenta, in miezul noptii sau una programata)
– eventualele probleme ce trebuie rezolvate inainte de montajul boilerului.

ALTE SERVICII SANITARE OFERITE:

– montaj baterie
– montaj chiuveta
– montaj cada
– montaj cabina dus
– montaj robineti
– montaj robineti de trecere
– montaj filtre apa
– montaj pompa submersibila
– montaj wc

ASIGURAM GARANTIE 12 LUNI PENTRU LUCRARILE EFECTUATE DE CATRE INSTALATORII FIRMEI NOASTRE.

Aveti o problema de rezolvat?

Aveti o problema de rezolvat?

Date de contact

0739356435
contact@instalatii-bucuresti.ro
Strada Argentina, numar 25, sector 1, Bucuresti

Link-uri utile

Telefon

0739356435
SUNA ACUM