Montaj masina de spalat

montaj masina de spalat bucuresti

MONTAJ MASINA DE SPALAT IN BUCURESTI

Firma FIXER SERVICE INSTAL SRL liderul in serviciile de instalare si montaj masina de spalat rufe si vase in Bucuresti si Ilfov. Cu o experienta vasta si o echipa de profesionisti dedicata, suntem aici sa va oferim solutii de calitate pentru nevoile dumneavoastra de instalare a electrocasnicelor.

Servicii profesionale de Instalare/Montaj

Ati cumparat o masina de spalat rufe/vase noua? Aveti nevoie de un instalator pentru montaj? Puteti apela cu incredere la serviciul de instalare realizat de instalatorii nostri, astfel incat masina de spalat a dvs. sa functioneze la parametri optimi. Echipa noastra de experti va sta la dispozitie pentru a asigura un montaj precis si eficient. Ne mandrim cu o abordare atenta la detalii, care garanteaza functionarea optima a echipamentelor dumneavoastra. Fie ca este vorba despre un model cu incarcare frontala sau verticala, suntem echipati sa oferim o instalare de cea mai inalta calitate.

Diversitatea serviciilor oferite

Ne mandrim cu o gama larga de servicii, care includ nu doar montajul standard, ci si solutii personalizate adaptate nevoilor specifice ale fiecarei locuinte. Va oferim servicii complete, de la montajul in spatii standard precum bucataria sau baia, pana la solutii pentru spatii mai putin conventionale, cum ar fi debara, hol sau camera tehnica.

Experienta in Montaj

Montajul corect al masinii de spalat este esential pentru asigurarea functionarii eficiente si pentru evitarea problemelor in viitor. Cu o instalare incorecta, va puteti confrunta cu scurgeri de apa, zgomote nedorite sau vibratii in timpul utilizarii. Asadar, pentru a va asigura ca masina de spalat va functiona corespunzator de la bun inceput, este recomandat sa apelati la serviciile noastre profesionale de montaj masina de spalat.

Echipele noastre de instalatori au experienta in montajul masinilor de spalat de diverse marci si modele. Acestia cunosc in detaliu cerintele specifice ale fiecarei masini de spalat si stiu cum sa efectueze un montaj corect si precis. Cu un montaj reaalizate de instalatorii nostri, reduceti semnificativ riscul de a intampina probleme. Va asiguram ca masina dvs. de spalat va functiona in conditii optime, fara a crea incoveniente sau riscuri.

Oferim consultanta tuturor clientilor

Intelegem ca fiecare client are nevoi unice si suntem aici pentru a oferi nu doar servicii de instalare, ci si consultanta si asistenta in alegerea celei mai bune solutii pentru dumneavoastra. Suntem disponibili pentru intrebari, sfaturi si asistenta inainte, in timpul si dupa procesul de instalare.

Tarife Transparente si Competitive

Ne mandrim cu transparenta si competitivitatea preturilor noastre. Va oferim un raport calitate-pret excelent, asigurandu-va ca investitia in serviciile noastre aduce valoare adaugata si confort pe termen lung.

Contactati-ne pentru programari

Nu ezitati sa ne contactati pentru a programa un montaj/instalare sau pentru a solicita mai multe informatii. Suntem aici pentru a va asigura ca experienta dumneavoastra este cat mai placuta si lipsita de griji. Sunati acum la 0739356435 pentru a discuta cu unul dintre instalatorii nostri.

PRET MANOPERA INSTALARE, INLOCUIRE, MONTAJ MASINA DE SPALAT RUFE / VASE BUCURESTI 2024

– demontaj masina de spalat veche = 50 lei
– inlocuire, montaj robinet masina de spalat rufe = 50 lei
– montaj masina de spalat rufe = pret de la 150 lei
– montaj masina de spalat vase = pret de la 150 lei
– instalare/montaj masina de spalat incorporabila in mobila = pret de la 300 de lei
– realizare instalatia sanitara pentru masina de spalat = pret de la 250 lei

Deplasarea in Bucuresti = 50 lei
Deplasarea in Ilfov = 100 lei

Pretul manoperei poate creste in functie de locatie si de complexitatea lucrarii.

ASIGURAM GARANTIE 12 LUNI PENTRU LUCRARILE EFECTUATE DE CATRE INSTALATORII SI ELECTRICIENII FIRMEI NOASTRE.

Aveti o problema de rezolvat?

Aveti o problema de rezolvat?

Date de contact

0739356435
contact@instalatii-bucuresti.ro
Strada Argentina, numar 25, sector 1, Bucuresti

Link-uri utile

Telefon

0739356435
SUNA ACUM