Montaj hota

montaj hota bucuresti

MONTAJ HOTA BUCATARIE IN BUCURESTI

Sunteti in cautarea unei echipe de instalatori care sa va ajute cu inlocuire, montaj hota clasica, decorativa sau telescopica? Atunci, ati ajuns la locul potrivit. Va oferim servicii de calitate, promptitudine si preturi excelente. Tot ce aveti de facut este sa ne contactati si sa stabilim data si ora la care vom veni pentru a va ajuta cu montaj hota.

De ce sa apelati la specialisti pentru montaj hota?

Montajul unei hote de bucatarie nu este la fel de simpla precum instalarea unui televizor spre exemplu. Sunt anumiti pasi ce trebuie respectati, anumite unelte de folosit si la final, este nevoie de priceperea unui instalator pentru a confirma ca noua hota functioneaza excelent si ca nu vor fi neplaceri.

Cateva aspecte importante despre montaj hota

In primul rand, trebuie sa stiti ca hota necesita o gura de aerisire, la care se va conecta un tub flexibil din aluminiu, pentru evacuarea aburului si fumului pe care le va extrage.

In al doilea rand, tineti cont ca acest tub de aluminiu nu este vandut impreuna cu hota, de cele mai multe ori. El trebuie ales in functie de specificatiile hotei. Am mentionat acest lucru pentru a avea tubul pregatit in momentul in care se deplaseaza echipa de la firma noastra. In felul acesta, nu va mai fi nevoie de deplasare la magazin, iar timpul alocat montarii hotei va scadea.

De asemenea, intre hota si acel tub din aluminiu se va monta un guler de legatura. Aceasta este una dintre cele mai fragile piese si este important sa o manevrati cu grija. Orice mica deteriorare va scadea randamentul hotei si va provoca neplaceri pe termen scurt si lung.

Un alt lucru interesant de mentionat este faptul ca puteti opta pentru o grila de aerisire pentru hota. Rolul acesteia este impiedicarea patrunderii insectelor si directionarea aerului intr-o singura directie, dinspre bucatarie spre exterior. O astfel de grila poate fi realizata din plastic sau metal si poate fi patrata sau rotunda.

Tipuri de montaj hota pe care le realizeaza firma noastra

Montajul hotei depinde de tipul de material din care este realizat peretele. Va prezentam in continuare tipurile de montaj pe care le poate realiza echipa noastra.

– montaj hota pe beton: in aceasta situatie se vor folosi dibluri de plastic si se va tine cont de specificatiile producatorului. Diblurile se regasesc de obicei in kit-ul de instalare vandut impreuna cu hota.
– montaj hota pe perete din caramida: se folosesc tot dibluri din plastic, insa mai lungi, speciale pentru caramida. Nu sunt incluse in kitul furnizat de producator, insa se gasesc la orice magazin de specialitate.
– montaj hota pe perete de BCA: si in acest caz va fi nevoie de dibluri speciale, care nu se regasesc in kit-ul standard.

Asa cum puteti observa, montajul unei hote este mai complicat decat pare, de aceea este bine sa apelati la firma noastra. Specialistii nostri vor sti exact cum sa monteze hota, astfel incat rezultatul final sa fie unul excelent.

Bucataria dumneavoastra nu poate fi completa fara o hota care sa tina departe mirosurile, fumul si aburul. Pentru servicii de montaj hota rapide si calitative, cel mai bine este sa ne apelati. O echipa de la firma noastra se va deplasa in cel mai scurt timp posibil si o sa va ajute cu montaj hota.

Apelati la o echipa autorizata pentru montaj hota

O echipa autorizata o sa va ofere cele mai bune servicii de montaj hota din oras. Apeland doar la specialisti, evitati pagubele si timpul pierdut. Un instalator autorizat va sti exact ce fel de kit de montaj este necesar, pentru a evita orice pericol si orice defectiune pe viitor.

Cea mai usoara si simpla metoda de a economisi timp si bani este apelarea la o echipa specializata pentru montaj hota. Indiferent de ce tip de hota va doriti si de caracteristicile locului unde va fi montata, va venim in ajutor.

Bucataria dumneavoastra nu va fi completa fara o hota care sa tina la distanta mirosurile, aburul si fumul. Transformati experienta de gatit in una placuta, datorita serviciilor de montaj hota pe care vi le pune la dispozitie firma noastra.

Va oferim servicii de montaj hota la cele mai inalte standarde si la preturi excelente. Pretul se va stabili in functie de mai multi factori, insa o sa vi-l comunicam inainte de inceperea lucrarilor, pentru a sti exact la ce sa va asteptati. In orice caz, un lucru este clar: va oferim preturi competitive pentru montaj hota, iar raportul calitate-pret este unul imbatabil.

Este important sa tineti cont si de aspectul estetic. O hota bine montata poate deveni o piesa de accent in bucatarie, adaugand o nota de eleganta si stil bucatariei.

Oricand aveti nevoie de montaj hota, nu ezitati sa ne contactati. Specialistii nostri sunt doar la un telefon distanta. Ne plac provocarile, asa ca vom gasi solutii eficiente indiferent de situatiile limita care pot aparea. Veti avea siguranta va bucataria dumneavoastra este pe cele mai bune maini si ca hota mult dorita va fi montata in cel mai scurt timp posibil.

PRET MANOPERA MONTAJ HOTA BUCATARIE IN BUCURESTI

– instalare, montaj hota clasica de bucatarie cu racord flexibil = pret incepand de la 200 lei
– montaj, instalare hota traditionala cu racord flexibil = pret incepand de la 200 lei
– montaj hota de bucatarie telescopica cu racord flexibil = pret incepand de la 200 lei
– instalare, montaj hota incorporabila/incastrabila = pret incepand de la 200 lei
– montaj, instalare hota decorativa cu racord din aluminiu = pret incepand de la 300 lei
– montaj tubulatura pvc rectangulara din pvc alb cu coturi = pret incepand de la 200 lei

Deplasarea in Bucuresti = 50 lei
Deplasarea in Ilfov = 100 lei

Pretul manoperei poate creste in functie de locatie si de complexitatea lucrarii.

ASIGURAM GARANTIE 12 LUNI PENTRU LUCRARILE EFECTUATE DE CATRE INSTALATORII SI ELECTRICIENII FIRMEI NOASTRE.

Aveti o problema de rezolvat?

Aveti o problema de rezolvat?

Date de contact

0739356435
contact@instalatii-bucuresti.ro
Strada Argentina, numar 25, sector 1, Bucuresti

Link-uri utile

Telefon

0739356435
SUNA ACUM