Montaj incalzire in pardoseala

montaj incalzire in pardoseala

MONTAJ INCALZIRE IN PARDOSEALA

Aveti nevoie de montaj incalzire in pardoseala? In cazul acesta, ati ajuns la locul potrivit. Firma noastra va ofera cele mai bune servicii de montaj incalzire in pardoseala, la preturi imbatabile, intr-un timp scurt. Echipele noastre sunt formate din profesionisti in domeniu, cu o experienta vasta, astfel incat orice problema ar putea aparea, va fi rezolvata simplu, rapid si eficient.

Va oferim atat consultanta, cat si estimare, plus un plan bine pus la punct despre desfasurarea lucrarilor, pentru a sti exact la ce sa va asteptati si cat va dura montajul incalzirii in pardoseala. Astfel, veti putea sti cand este gata locuinta pentru a va muta cat mai repede sau pentru a termina renovarea. De asemenea, evita instalatorii amatori, neautorizati, care ar putea provoca mai multe pagube si care nu iti ofera garantie pentru lucrarile efectuate

Firma noastra va ofera montaj incalzire in pardoseala la preturi accesibile. Indiferent daca locuiti la casa ori la bloc, putem monta un sistem adecvat. Nimic nu ni se pare imposibil, avand in vedere ca ne plac provocarile.
Toti instalatorii nostri sunt autorizati si specializati pentru a monta un astfel de sistem, astfel ca veti avea garantia ca va aflati pe maini bune. Oferim montaj incalzire in pardoseala pentru toate tipurile de sisteme de incalzire.

Ce avantaje prezinta un sistem de incalzire prin pardoseala

Un sistem de incalzire prin pardoseala prezinta numeroase avantaje pe care vi le vom prezenta in cele ce urmeaza. In primul rand, este vorba despre aspectul estetic si cel practic. Nu veti mai avea calorifere, ceea ce inseamna ca puteti amplasa mobila oriunde va doriti si puteti amenaja camerele asa cum ati visat.

Al doilea avantaj este reprezentat de faptul ca un sistem de incalzire prin pardoseala va pastra o umiditate adecvata in camera. Dupa cum probabil stiti deja, sistemul clasic de incalzire, cu radiatoare, usuca destul de mult aerul si este nevoie de solutii care sa corecteze acest aspect. Alegand montaj incalzire in pardoseala veti scapa de senzatia de piele uscata, nas, gat si ochi uscati. De asemenea, praful nu va mai fi atras de catre radiatoare si veti observa ca nu veti mai avea simptome de alergie.

Chiar daca la prima vedere nu pare, un sistem de incalzire in pardoseala este mai ieftin dect unul clasic, cu radiatoare. Nu mai trebuie sa cumperi radiatoare, nu trebuie sa te mai gandesti cum sa le pui, eventual sa spargi unii pereti.

Trebuie sa mentionam si faptul ca un astfel de sistem de incalzire functioneaza bine cu sisteme de energie din surse regenerabile, cum ar fi turbinele eoliene sau panourile solare. Astfel, pot fi alimentate direct dintr-o astfel de sursa.

Tipuri de pardoseli compatibile cu montaj incalzire in pardoseala

Un sistem de incalzire prin pardoseala poate fi montat sub majoritatea tipurilor de pardoseli, cu unele mentiuni si exceptii.
Spre exemplu, daca optati pentru pardoseala din cuart sau pardoseala cu suprafata solida, acestea nu sunt compatibile cu sisteme de incalzire electrica. Au nevoie de sisteme de incalzire radianta si un alt tip de cablare.

Sunt total excluse pardoselile cu sanse mari de deteriorare, cum este betonul. Pentru pardoseli din lemn care sunt lipite cu ciment de contact se vor evita sistemele de caldura radianta, avand in vedere ca pot usca adezivul si separa scandurile.

In cazul in care doriti mocheta, este bine sa puneti un strat de protectie dedesubt, pentru a evita formarea condensului.

Pentru un sistem de incalzire radianta, se pot utiliza trei tipuri de pardoseli: lemn prelucrat, lemn de esenta tare si pardoseli laminate.

Pentru ca o pardoseala de lemn sa functioneze cu un sistem de incalzire in pardoseala, lemnul trebuie sa fie gros astfel incat sa absoarba caldura radianta. De aceea, o buna idee este lemnul prelucrat.

Pardoselile realizate din lemn masiv se pot incovoia din cauza umiditatii. Astfel, nu doar parchetul va fi distrus, insa exista si riscul sa apara mucegai in locuinta. Daca totusi optati pentru parchet din lemn masiv, asigurati-va ca exista o ventilatie adecvata in locuinta pentru a evita acumularea umiditatii.

Daca optati pentru parchet laminat, tineti cont ca este fabricat din rasini de plastic, deci este mai ieftin, insa nu va fi la fel de rezistent in timp.

Contactati-ne pentru montaj incalzire in pardoseala

Daca v-ati hotarat sa montati incalzire in pardoseala, contactati-ne cat mai curand. Va oferim servicii premium de montaj incalzire in pardoseala la preturi corecte si accesibile.

Echipele noastre de specialisti au o vasta experienta in ceea ce priveste montajul acestui tip de incalzire si va vor raspunde la toate intrebarile si solicitarile, astfel incat sa va puteti implica in luarea deciziilor in mod constient.

Asiguram montaj incalzire in pardoseala de diverse tipuri: cu apa, cu aburi, cu pompe de caldura din pamant, electrica. Va oferim consultanta pentru a alege cea mai buna optiune de incalzire prin pardoseala.

Asadar, daca a venit momentul potrivit si va doriti montaj incalzire in pardoseala, nu ezitati sa ne contactati. Raspundem prompt fiecarei solicitari si va vom oferi un termen de executie cat mai scurt posibil, fara a periclita calitatea serviciului.

Executam lucrari de buna calitate de: instalatii sanitare, termice, electrice si servicii profesionale de mentenanta si intretinere tehnica cladiri pentru societati comerciale, asociatii proprietari, blocuri, ansambluri rezidentiale, vile, cladiri de birouri, imobile, sedii firme, magazine, spitale, policlinici, cabinete medicale, scoli, gradinite, farmacii, spatii comerciale, ambasade, persoane fizice, etc.

Serviciile prestate de catre instalatorii nostri beneficiaza de garantie 12 luni de la incheierea lucrarilor. Satisfactia clientilor este o prioritate pe care o tratam cu seriozitate.

PRET MONTAJ INCALZIRE IN PARDOSEALA BUCURESTI SI ILFOV

Pretul montajului variaza intre 100-200 lei/mp. Acest pret se calculeaza la fata locului alaturi de un instalator termic.

ASIGURAM GARANTIE 12 LUNI PENTRU LUCRARILE EFECTUATE DE CATRE INSTALATORII FIRMEI NOASTRE.

Aveti o problema de rezolvat?

Aveti o problema de rezolvat?

Date de contact

0739356435
contact@instalatii-bucuresti.ro
Strada Argentina, numar 25, sector 1, Bucuresti

Link-uri utile

Telefon

0739356435
SUNA ACUM