Montaj cada

montaj cada in bucuresti

MONTAJ CADA IN BUCURESTI

Firma instalatori autorizati Bucuresti ofera servicii de instalare, inlocuire, montaj cada in Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 si Ilfov.

Alegeti firma noastra pentru montaj cada. Aveti nevoie de o cada noua sau pur si simplu abia va amenajati casa si va doriti montajul tuturor obiectelor sanitare in mod rapid, eficient si la preturi excelente? In cazul acesta, apelati-ne cu incredere. Va raspundem prompt si va oferim serviciile noastre in cel mai scurt timp posibil. Stim ca cea mai importanta resursa este timpul, asa ca o sa va bucurati de noua cada cat de curand posibil.

Specialistii nostri va vor oferi servicii de calitate, la preturi excelente. Uita de costuri prea mari si termene pentru montare prea indepartate. Veti colabora cu o firma ce se bazeaza pe o politica de comunicare transparenta, in ceea ce priveste termenele comunicate, preturile si iti vom oferi garantie pentru orice tip de lucrare.

De asemenea, evita instalatorii amatori, neautorizati, care ar putea provoca mai multe pagube si care nu iti ofera garantie pentru lucrarile efectuate. Nu economisi cateva sute de lei initial, deoarece s-ar putea ca la final sa platesti de doua sau de trei ori mai mult decat te-ai fi asteptat.

Experienta instalatorilor din echipa noastra permite oferirea unor lucrari calitative, in cel mai scurt timp posibil. Indiferent daca aveti nevoie doar de montaj cada sau si de alt serviciu, va vom pune la dispozitie cele mai bune oferte. Lucram eficient, rapid si fara deranj. La final, casa dumneavoastra va arata perfect si nu va fi nevoie sa faceti curatenie dupa lucrare.

Pe scurt, de ce sa colaborati cu noi? Oferim preturi corecte, factura si garantie pentru orice tip de lucrare, inclusiv pentru montaj cada, interventii rapide.

Ce fel de servicii montaj cada oferim

Firma noastra va ofera servicii montaj cada pentru orice tip de cada, dupa cum urmeaza:

– cada din acril
– cada din fonta
– cada din alte material
– cada cu hidromasaj sau fara
– cabine de dus.

Indiferent ca locuiti la bloc sau la casa, va vom oferi cele mai bune servicii de montaj cada, personalizate nevoilor dumneavoastra si ale baii sau bailor din locuinta. Instalatorii nostri sanitari autorizati au experienta vasta in domeniu si vor realiza fiecare lucrare ca la carte.

Acordam atentie sporita serviciului de montaj cada

La prima vedere, montajul unei cazi nu ar parea atat de dificila, insa experienta ne-a demonstrat ca pot aparea diverse situatii pe care numai instalatori profesionisti le pot rezolva in mod rapid si eficient. Pentru montaj cada, este nevoie de munca in echipa si coordonare. Indiferent de dimensiunea si tipul cazii, fiecare detaliu conteaza. Este important ca pozitionarea cazii sa se faca la milimetru pentru a evita orice neplacere pe termen scurt sau lung.

Va oferim consultanta pentru alegerea cazii potrivite

Daca nu stiti exact ce fel de cada ar fi mai potrivita baii dumneavoastra, pe langa serviciul de montaj, va oferim si consultanta pentru alegerea acesteia. Astfel, un instalator se va deplasa la domiciliu pentru a stabili masuratorile exacte si tipul de cada potrivit. Dupa ce veti achizitiona una dintre cazile recomandate, va vom veni in ajutor si va vom oferi cele mai bune servicii de montaj cada.

Aspecte de care tinem cont pentru un montaj cada ca la carte

Echipele de instalatori din firma noastra nu fac rabat de la calitatea serviciilor. Astfel, veti observa ca montajul cazii depinde de mai multe aspecte, pe care vi le vom prezenta pe scurt, in cele ce urmeaza.

– Pregatirea locului de montaj cada: daca exista o cada deja, se va demonta si se va curata locul. Apoi, se vor inspecta foarte bine tevile si se va hotari daca este nevoie de schimbarea lor.
– Dupa ce tevile sunt in regula (indiferent ca au fost doar curatate sau si schimbate) este momentul instalarii picioarelor cazii si a bratelor. Ulterior, se va alinia cada.
– Un aspect important de mentionat este faptul ca distanta de la pardoseala la baza cazii ar trebui sa fie de minimum 14,5 cm.
– Montaj cada continua cu instalarea sifonului, a eventualelor adaptoare suplimentare si a cuplajelor.
– Urmatorul pas este instalarea bateriei pentru cada. In cazul in care instalarea este pe perete, va fi nevoie de etansarea spatiului dintre cada si perete.
– La final, se vor stabili toate detaliile si se vor face numeroase probe pentru ca echipa ce o sa va monteze cada, sa se asigure ca totul este perfect.

In ceea ce priveste finisajele, este bine sa stiti ca in prezent, nu mai este nevoie de zidarie in jurul cazii. Cazile de baie moderne sunt dotate cu o masca realizata din plastic, care se fixeaza in fata cazii. Aceasta este o solutie practica, ieftina si care se poate monta fara mult efort. In cazul in care nu veti fi multumiti cu felul in care arata cada asa, puteti opta oricand pentru zidarie.

Asadar, dupa cum puteti observa, numai un instalator sanitar autorizat poate garanta un montaj cada la calitate inalta, la pret excelent si cu un deranj minim. Nu ezitati sa ne contactati oricand aveti nevoie de montaj cada. Va oferim preturi corecte, rapiditate si garantia lucrarilor.

Contactati-ne oricand aveti nevoie de montaj cada sau de montaj pentru orice alt tip de obiecte sanitare. Nu veti regreta si veti beneficia de servicii calitative la preturi excelente.

ALTE SERVICII SANITARE OFERITE:

montaj baterie
montaj chiuveta
montaj cabina dus
montaj boiler electric
montaj robineti
montaj robineti de trecere
montaj filtre apa
montaj pompa submersibila
montaj wc

ASIGURAM GARANTIE 12 LUNI PENTRU LUCRARILE EFECTUATE DE CATRE INSTALATORII FIRMEI NOASTRE.

Aveti o problema de rezolvat?

Aveti o problema de rezolvat?

Date de contact

0739356435
contact@instalatii-bucuresti.ro
Strada Argentina, numar 25, sector 1, Bucuresti

Link-uri utile

Telefon

0739356435
SUNA ACUM