Montaj filtre apa

montaj filtre apa bucuresti

MONTAJ FILTRE APA IN BUCURESTI

FIXER SERVICE INSTAL SRL – Experti in montaj si instalare filtre de apa in Bucuresti si Ilfov

Cautati un serviciu de incredere pentru instalarea si montajul filtrelor de apa in Bucuresti? FIXER SERVICE INSTAL SRL este solutia dumneavoastra. Cu o experienta vasta in domeniul instalatiilor de filtrare a apei, oferim servicii complete pentru sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 din Bucuresti si zona Ilfov.

Echipa noastra de specialisti in montaj filtre apa este dedicata sa va asigure cea mai buna experienta si rezultate de exceptie. Ne mandrim cu abilitatea de a lucra rapid si eficient, asigurandu-ne ca fiecare instalare este efectuata cu cea mai mare atentie la detalii.

Fie ca locuiti intr-un apartament sau o casa, in orice sector din Bucuresti sau in Ilfov, suntem aici pentru a va oferi solutii personalizate pentru montaj filtre apa. Intelegem importanta apei curate si sigure in viata de zi cu zi, de aceea fiecare sistem de filtrare pe care il instalăm este selectat pentru a se potrivi perfect nevoilor dumneavoastra.

Oferim o gama larga de servicii, incluzand montaj filtre apa standard, sisteme cu osmoza inversa si filtre avansate pentru eliminarea impuritatilor si a clorului. De asemenea, suntem experti in instalarea filtrelor care imbunatatesc gustul si calitatea apei.

Pentru noi, fiecare client este unic, iar abordarea noastra este intotdeauna personalizata. De la prima consultatie pana la finalizarea montajului, echipa noastra va fi alaturi de dumneavoastra pentru a va asigura ca toate intrebarile si preocuparile sunt adresate.

Suntem mandri de recenziile pozitive primite de la clientii nostri si ne angajam sa mentinem aceleasi standarde inalte de servicii pentru fiecare proiect de montaj filtre apa pe care il intreprindem.

De ce sa alegeti instalatorii firmei noastre?

  • Experti calificati: Echipa noastra de instalatori profesionisti este pregatita sa va ofere cele mai bune solutii pentru filtrarea apei, indiferent de complexitatea cerintelor.
  • Calitate superioara: Ne mandrim cu mentinerea standardelor inalte de calitate, punand accent pe fiecare detaliu al instalarii.
  • Satisfactia clientilor: Prioritatea noastra este de a depasi asteptarile clientilor, oferind servicii personalizate si eficiente.

Oferim urmatoarele servicii:

  • Montaj filtre de apa: Montaj filtre apa cu diverse configuratii de cartuse, adaptandu-ne la spatiul dumneavoastra, fie ca este in dulapul de bucatarie, sub chiuveta sau in camera tehnica.
  • Filtre pentru apa de put: Oferim solutii pentru casele care nu sunt conectate la reteaua publica de apa, instalând filtre care elimina impuritatile si asigura o apa potabila de calitate.
  • Inlocuirea si mentenanta componentelor: Efectuam inlocuirea furtunelor, robinetelor de alimentare, cartuselor de filtrare si orice alte componente necesare pentru buna functionare a sistemului dumneavoastra de filtrare a apei.
  • Sisteme avansate de filtrare : Instalam sisteme de osmoza inversa cu remineralizare si sisteme de filtrare a apei in mai multe trepte, pentru a asigura cea mai buna calitate a apei pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra.

Contactati-ne astazi la 0739356435 pentru a discuta despre necesitatile dumneavoastra specifice si pentru a programa o consultatie. Echipa noastra este gata sa va ajute cu orice informatii sau servicii de care aveti nevoie pentru sistemul dumneavoastra de filtrare a apei.

PRET MANOPERA MONTAJ FILTRE APA BUCURESTI 2024

Pretul manoperei pentru montajul filtrelor de apa incepe de la 200 lei si poate creste in functie de sistemul de filtrare.

Deplasarea in Bucuresti = 50 lei
Deplasarea in Ilfov = 100 lei

ASIGURAM GARANTIE 12 LUNI PENTRU LUCRARILE EFECTUATE DE CATRE INSTALATORII FIRMEI NOASTRE.

Aveti o problema de rezolvat?

Aveti o problema de rezolvat?

Date de contact

0739356435
contact@instalatii-bucuresti.ro
Strada Argentina, numar 25, sector 1, Bucuresti

Link-uri utile

Telefon

0739356435
SUNA ACUM