Montaj chiuveta

montaj chiuveta bucuresti

MONTAJ CHIUVETA BAIE, BUCATARIE BUCURESTI

Firma noastra va ofera cele mai bune servicii de montaj chiuveta din oras, la preturi excelente, oricand aveti nevoie. Stim ca baia si bucataria reprezinta doua dintre cele mai importante camere din locuinta, astfel ca intervenim rapid, oricand ni se solicita ajutorul.

Instalatorii nostri sanitari au experienta vasta, instrumente necesare si echipamente ce le vor permite sa faca fata oricarei provocari, indiferent cat de dificila ar fi. Te vei bucura de un pret foarte bun si de garantie pentru fiecare lucrare in parte. Ne plac provocarile, asa ca nu ezitati sa ne contactati cand aveti nevoie de montaj chiuveta.

Montaj chiuvete pentru toate tipurile de astfel de obiecte sanitare

Instalatorii nostri va ofera montaj chiuvete pentru toate tipurile de astfel de obiecte sanitare. Chiuvetele pentru baie se regasesc intr-o gama larga, iar pentru a o alege pe cea potrivita, ar fi bine sa tineti cont de:
– forma chiuvetei
– dimensiunile acesteia
– materialul din care este fabricata
– tipul de instalare.

Cel mai important criteriu ramane tipul de instalare. Unele bai nu permit instalare oricarui tip de chiuveta, cel mai adesea din cauza spatiului limitat. Astfel, instalatorii nostri va pot oferi cea mai buna solutie in functie de necesitatile dumneavoastra.

Chiuvetele de baie se pot clasifica, in functie de metoda de instalare, astfel:

– cu montaj(fixare) pe perete: presupune fixarea chiuvetei direct in perete, folosind un dispozitiv special; are marele avantaj de a crea spatiu in jurul si dedesubtul ei, motiv pentru care se preteaza in special bailor mici
– cu montaj deasupra blatului: daca va doriti o chiuveta in blat, in baie, tineti cont ca distanta maxima intre chiuveta si blat nu trebuie sa depaseasca 10 cm
– cu montaj in interiorul blatului: o solutie eleganta, care nu va lasa la vedere chiuveta
cu montaj in mobilier: de regula presupune achizitionarea unui set format din lavoar si mobilier
– cu montaj pe piedestal: aceste chiuvete au avantajul de a va oferi posibilitatea sa ascundeti conductele de apa si de evacuare intr-un mod discret.

Montaj chiuveta baie pe blat

Montajul chiuvetei de baie pe blat este din ce in ce mai solicitat, astfel ca instalatorii nostri vor sti exact cum sa procedeze. Oferim servicii de calitate superioara si ne place sa credem ca fiecare baie are nevoie de un instalator cu care sa rezoneze si care sa ii puna in evidenta atuurile, instaland obiecte sanitare potrivite.

Echipele noastre de specialisti ofera solutii personalizate pentru fiecare clienti si folosesc tehnici si unelte de ultima generatie, pentru un montaj chiuveta rapid si pentru ca riscurile sa fie aproape nule.

Calitatea este foarte importanta pentru noi ca firma si pentru fiecare membru al echipei. Astfel, pe langa servicii calitative, o sa va oferim si sfaturi despre alegerea celor mai bune obiecte sanitare pentru locuinta dumneavoastra, atat in ceea ce priveste calitatea, cat si bugetul in care va incadrati.

Montaj chiuveta de bucatarie profesionist si rapid

Vreti sa va bucurati cat mai repede de montaj chiuveta bucatarie, pentru a folosi bucataria la cel mai inalt nivel? In cazul aceasta, ati ajuns unde trebuie. Firma noastra se asigura contant ca toti intalatorii respecta normele si standardele in vigoare, pentru ca rezultatul sa fie unul spectaculos. Intotdeauna se pune accent pe detalii si nu trebuie sa va faceti griji in privinta timpului sau a unui pret nejustificat de mare.

Asiguram servicii de montaj chiuveta de bucatarie personalizate pentru fiecare client in parte, astfel incat rezultatul final sa fie in totalitate pe gustul dumneavoastra si perfect functional.
Pentru montaj chiuveta bucatarie / baie, ne bazam pe urmatoarele:
– realizarea unui plan adecvat
– utilizarea echipamentelor potrivite
– respectarea termenelor limita oferite initial
– asigurarea unui raport calitate-pret excelent
– multumirea clientilor.

Instalatorii nostri au experienta cu orice tip de chiuveta, indiferent cat sunt de complexe sau pretentioase.

In ceea ce priveste montarea chiuvetelor de bucatarie, cele mai solicitate sunt cele pe blat, astfel ca va garantam un rezultat estetic si functional al viitoarei bucatarii. Acordam atentie sporita tuturor detaliilor si ne asiguram ca fiecare chiuveta este montata corespunzator si intr-un mod profesionist.

Ne adaptam cerintelor pe care ni le comunicati, astfel incat rezultatul sa fie 100% pe placul dumneavoastra.

Indiferent cat de dificil ar parea montajul unei chiuvete, in baie sau bucatarie, nu ezitati sa ne contactati. Ceea ce dumneavoastra va poate parea imposibil, instalatorilor nostri li se va parea o provocare pe care o vor depasi datorita exeprientei vaste.

Ne asiguram ca vom ajunge la adresa mentionata la timp si ca vom realiza toate procedurile necesare pentru montajul unei chiuvete in cel mai scurt timp posibil si fara a provoca deranj. Acordam o atentie sporita fiecarui pas din procesul de montare, iar la final, tot ce trebuie sa faceti este sa va bucurati de noua chiuveta din baie sau din bucatarie.

Contactati-ne pentru orice intrebare si pentru a stabili o data si ora la care putem veni sa montam orice tip de chiuveta ati avea. Una dintre echipele noastre de instalatori va fi pregatita sa intervina oricand!

PRET MANOPERA INSTALARE, INLOCUIRE, MONTAJ CHIUVETA BAIE/BUCATARIE BUCURESTI

– inlocuire, montaj chiuveta baie / bucatarie = pret de la 250 lei

Deplasarea  in Bucuresti = 50 lei
Deplasarea in Ilfov = pret de la 100 lei

Pretul manoperei poate creste in functie de locatie si de complexitatea lucrarii.

ALTE SERVICII SANITARE OFERITE:

– montaj baterie
– montaj cada
– montaj cabina dus
– montaj boiler electric
– montaj robineti
– montaj robineti de trecere
– montaj filtre apa
– montaj pompa submersibila
– montaj wc

ASIGURAM GARANTIE 12 LUNI PENTRU LUCRARILE EFECTUATE DE CATRE INSTALATORII FIRMEI NOASTRE.

Aveti o problema de rezolvat?

Aveti o problema de rezolvat?

Date de contact

0739356435
contact@instalatii-bucuresti.ro
Strada Argentina, numar 25, sector 1, Bucuresti

Link-uri utile

Telefon

0739356435
SUNA ACUM