Montaj pompa submersibila

montaj pompa submersibila bucuresti

MONTAJ POMPA SUBMERSIBILA IN BUCURESTI

Firma FIXER SERVICE INSTAL SRL ofera servicii de inlocuire, instalare, montaj pompa submersibila in Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 si Ilfov.

Instalatorii nostri sunt gata oricand sa ofere servicii profesionale de instalatii. Noi mentinem cea mai inalta calitate a muncii, atentia noastra la detalii este importanta pentru noi. Scopul nostru este sa depasim intotdeauna asteptarile fiecarui client. Fiind in aceasta industrie de mult timp, intelegem importanta satisfactiei clientilor.

Cautati servicii de inalta calitate pentru montajul pompelor submersibila in Bucuresti si Ilfov? Firma noastra este alegerea ideala. Cu o vasta experienta in domeniul instalatiilor sanitare, echipa noastra de instalatori va sta la dispozitie pentru a asigura o functionare eficienta si durabila a pompelor submersibile.

Experienta si profesionalism:

Echipa noastra de instalatori este formata din specialisti cu experienta vasta in montajul pompelor submersibile. Ne asiguram ca fiecare lucrare este efectuata cu precizie si atentie la detalii. Suntem dedicati furnizarii celor mai bune solutii pentru nevoile dvs. si va ghidam in alegerea celei mai potrivite pompe pentru adancimea apei si cerintelor dvs. specifice.

Servicii personalizate

Oferim servicii de montaj pompa submersibila. Fiecare lucrare este tratata cu atentie deosebita, pentru a ne asigura ca sistemul dvs. functioneaza in conditii optime. In plus, echipa noastra va va ghida in selectarea materialelor adecvate, precum filtrele de apa, robinetii de trecere, vanele de sens, si multe altele.

Preturi competitive

Suntem mandri sa oferim servicii de calitate la preturi competitive.
Atentia noastra la detalii este un aspect fundamental al procesului nostru de lucru.

Lucram cu materiale de calitate pentru a va asigura ca instalatia este durabila si functioneaza fara probleme. Avem un istoric de servicii de succes si clienti multumiti care confirma angajamentul nostru pentru calitate.

Pentru a va oferi linistea ca veti beneficia de servicii de calitate, asiguram garantie 12 luni la manopera pentru toate lucrarile efectuate de echipele noastre de instalatori. Este o dovada a increderii noastre in calitatea serviciilor oferite.

Cu o experienta vasta in domeniul instalatiilor sanitare, oferim servicii complete de montaj pompa submersibila in Bucuresti si Ilfov. Echipele noastre de instalatori sunt pregatite sa gestioneze cu succes orice proiect de montaj pompa submersibila.

Sunati la 0739356435 si vom prelua solicitarea dvs.

 • Asiguram urmatoarele servicii:

  – inlocuire, montaj pompa submersibila
  – executarea instalatiei sanitare pentru montarea pompei submersibile
  – montaj filtre apa
  – inlocuire, montaj robineti de trecere
  – realizare perna de aer la vasul de expansiune
  – montaj vas tampon/vase tampon
  – inlocuire, montaj flotor
  – inlocuire racord antivibrant
  – inlocuire vas de expansiune
  – inlocuire, montaj, reglare presostat
  – montaj supapa de sens
  – inlocuire manometru
  – montaj presostat electronic

PRET MANOPERA MONTAJ POMPA SUBMERSIBILA BUCURESTI 2023

Pretul manoperei pentru montajul pompelor submersibile incepe de la 500 lei, asigurandu-va un raport calitate-pret excelent pentru serviciile noastre de montaj pompa submersibila in Bucuresti si Ilfov. Consultati-ne pentru a obtine o oferta personalizata.

Deplasarea in Bucuresti = 50 lei
Deplasarea in Ilfov = 100 lei

ZONE ACOPERITE IN JUDETUL ILFOV:

1 Decembrie, Afumati, Balotesti, Branesti, Berceni, Bragadiru, Buftea, Cartierul Latin, Ciolpani, Ciorogarla, Chitila, Catelu, Cernica, Chiajna, Corbeanca, Cornetu, Clinceni, Dascalu, Domnesti, Dobroesti, Dragomiresti Deal Vale, Dumbraveni, Ganeasa, Ghermanesti, Gruiu, Jilava, Magurele, Moara Vlasiei, Mogosoaia, Lipia, Otopeni, Pantelimon, Pipera, Popesti Leordeni, Rosu, Saftica, Snagov, Tancabesti, Tunari, Voluntari, etc.

ASIGURAM GARANTIE 12 LUNI PENTRU LUCRARILE EFECTUATE DE CATRE INSTALATORII FIRMEI NOASTRE.

Aveti o problema de rezolvat?

Aveti o problema de rezolvat?

Date de contact

0739356435
contact@instalatii-bucuresti.ro
Strada Argentina, numar 25, sector 1, Bucuresti

Link-uri utile

Telefon

0739356435
SUNA ACUM